!! Wat leuk je hier te zien! Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser. Meer weten? Lees dit artikel !!

Marsvaardig

Marsvaardig is een project dat ik samen met drie Vlaamse vrienden heb opgezet. Bij Marsvaardig bouwen we websites die altijd up-to-date zijn en waar jouw klanten écht wat aan hebben.

Wat is Marsvaardig?

Marsvaardig is een enthousiast team van vier zelfstandige ondernemers. Met het door ons ontwikkelde website-platform kunnen we voor een betaalbare prijs supergoede websites bouwen. En dat kunnen we ook nog eens erg snel. De websites die wij bouwen zijn geoptimaliseerd voor jouw bezoekers. Daarmee zijn ze ook meteen geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Meer weten? Check dan onze website!

Marsvaardig.eu

Een aantal van onze projecten

Veilinghuis De Eland De Zon

Het grootste veilinghuis van Nederland klopt e bij ons aan voor een nieuwe website. Op deze website vind je een overzicht van de meest interessante en bijzondere kavels van de huidige veiling. Ook is er een archief beschikbaar voor veilingen uit het verleden.

Verder kunnen bezoekers op deze website snel en gemakkelijk alle belangrijke informatie vinden.

Venduhuis De Eland De Zon

Well Water

In een samenwerking met Theo van der Zee hebben we de vernieuwde website van Well Water gebouwd. Theo heeft onderzoek gedaan naar de gebruiksvriendelijkheid en conversie op de website en heeft hier een rapport van gemaakt. Wij bij Marsvaardig hebben al het advies in de bouw van die nieuwe website meegenomen.

Het resultaat; een mooie goed scorende en gebruiksvriendelijke website.

Well Water website